
| Havaş Migros AVM → Antalya Havalimanı Otobüs Saatleri | |
|---|---|
| Sefer | Antalya Migros AVM → Antalya Havalimanı |
| Güzergah | Migros AVM → Atatürk Bulvarı → Dumlupınar Bulvarı → Gazi Bulvarı → Serik Caddesi → Antalya Havalimanı |
| Saatleri | Her Gün 01:30, 03:30, 05:00, 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00 |
| Fiyat | 220 TL |
| Süre | 45 Dakikadır yolcuğunuz trafik yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. dakika |
Son güncelleme: 11 Mayıs, 2026 11:01
Havaş Şehir Merkezi’nden Antalya Havalimanı’na Servis Yolcu Alma ve İndirme Durakları: Konyaaltı, Migros AVM, Jandarma, Otogar, Öğretmen evi, Çallı, Sanayi Karakolu, Kepez Belediyesi Kavşağı, Hâl Kavşağı
Dikkat: Migros AVM sonrası ara duraklardan servisleri kullanacak yolcuların araç hareket saatlerinden 30 dakika önce 0555 985 11 45 telefon numarasını arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.
| Havaş Antalya Havalimanı → Şehir Merkezi Otobüs Saatleri | |
|---|---|
| Sefer | Antalya Havalimanı → Şehir Merkezi |
| Güzergah | Antalya Havalimanı, Serik Caddesi, Gazi Bulvarı, Dumlupınar Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Migros AVM |
| Saatleri | Antalya Havalimanına inen tüm İç Hat uçuşları için servis düzenlenmektedir. Dış Hat yolcuları, İç Hatlara gelerek Havaş servislerinden faydalanabilirler. |
| Fiyat | 220 TL |
| Süre | 45 dakika |
Son güncelleme: 29 Mart, 2026 18:34
Havaş Antalya Havalimanı'ndan Şehir Merkezi'ne Servis Yolcu Alma ve İndirme Durakları: Depo AVM, Hâl Kavşağı, Kepez Belediyesi Kavşağı, Sanayi Karakolu Kavşağı, İstikbal, Çallı, Otogar, Öğretmen evi, Akdeniz Üniversitesi TIP Fakültesi, Akdeniz Üniversitesi Kampüs, Akvaryum, Arapsuyu Pastanesi, Konyaaltı Migros AVM
Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs, 2026 13:45
Antalya şehir merkezinden havalimanına gidecek yolcular için HAVAŞ otobüsünün ana kalkış noktası Konyaaltı Migros AVM önüdür. Otobüs buradan hareketle Atatürk Bulvarı, Dumlupınar Bulvarı ve Gazi Bulvarı üzerinden Serik Caddesi'ne bağlanarak havalimanına ulaşır. Migros durağından sonra Jandarma, Otogar, Öğretmen Evi, Çallı, Sanayi Karakolu ve Kepez Belediyesi Kavşağı gibi ara duraklarda da yolcu alınmaktadır; bu duraklardan binmek isteyenlerin hareket saatinden 30 dakika önce 0555 985 11 45 numaralı hattı arayarak rezervasyon yaptırması gerekmektedir. Konyaaltı veya merkezdeki otellerden hareket ediyorsanız Migros durağına yürüyerek ya da kısa bir taksi yolculuğuyla ulaşabilirsiniz.
Antalya Havalimanı'ndan şehre dönen yolcular için HAVAŞ servisinin biniş noktası terminal çıkışı önündeki HAVAŞ peronudur. Dış hat yolcularının iç hat terminaline geçerek servise binmesi gerekmektedir. Sefer, iç hatlara inen her uçuşa göre düzenlendiğinden belirli bir tarife beklemeden havalimanına iner inmez bilet gişesinden güncel sefer saatini öğrenebilirsiniz. Otobüs geri yönde Depo AVM, Hâl Kavşağı, Kepez Belediyesi, Sanayi Karakolu, Çallı, Otogar, Öğretmen Evi, Akdeniz Üniversitesi ve Akvaryum duraklarından geçerek Konyaaltı Migros AVM'de son bulur; yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır.
Adres: Migros AVM Konyaaltı, Antalya
Telefon: 0555 985 11 45
E-Posta: antalyabus@havas.net
Otobüs İşletmesi: Antalya Havalimanı Otobüs İşletmesi
Otobüs İşletmesi Telefon: 0850 222 0 487
Not: Sefer saatlerini teyit etmek için yukarıdaki telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Kullanım Şartları: Bu sayfalardaki otobüs sefer bilgileri ilgili servis firmalarına aittir. Sorumluluk ilgili firmalara ve kurumlara ait olup, e-yasamrehberi.com, bu sitede yayımlanan ve yanlış, eksik olduğu ortaya çıkan veya sonradan ilgili firma tarafından değiştirilen sefer bilgilerine göre hareket edilmesi sonucu maruz kalınan herhangi bir kayıp veya hasara yönelik sorumluluk kabul etmemektedir.